Пропускане към основното съдържание

Служител на градска мобилност взима 20 лева, за да не санкционира неправилно паркиране (ВИДЕО)

Нов клип, заснет на 11 февруари в столицата на ул. "Шар планина", обикаля социалните мрежи и вече има над 15 000 гледания.

На видеото се вижда как в малката уличка близо до бул. "Александър Стамболийски" навлизат няколко "паяка", за да вдигнат неправилно паркиралите автомобили.След кратък разговор с единия полицай, водачът на служебен автомобил на "Софарма" се "разбира" със служителя на Центъра за градска мобилност да не му вдигат колата.

На видеото се вижда как водачът на автомобила дава 20 лв на служителя от ЦГМ, които той ловко прибира в ръкавицата си и след това маха една от скобите за вдигане на автомобила и продължава към следващия автомобил, а полицаят връща документите на водача без никаква санкция.

По принцип в такъв случай освен такса за репатриране се дължи и глоба за паркиране върху тротоар, но водачът на автомобила не получава нито фиш, нито акт, нито бележка за 20-те лева, които се оказаха в ръкавицата на служителя от ЦГМ. В конкретния случай служител на МВР не взима подкуп, но в присъствието на няколко служители на реда се извършва корупция, а те не реагират по никакъв начин.



Коментари

  1. Ще вземе...като му дават- сигурно мнимия" доктор" не взема..да да...смешници

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.