Пропускане към основното съдържание

Гласът на народа...

В тези трудни за българския народ времена едно име все повече се превръща в символ на надеждата за обществото ни. Нейното име е Цвета Кирилова. Красивата председателка на „Сдружение Азбукари“ с всеки изминал ден набира все повече поддръжници и уважение.

Коментарите й във различните социални мрежи и сайтове биват четени от хиляди наши сънародници. Българите отдавна изгубиха вяра в тези, които управляват държавата през последните 25 години, а г-жа Кирилова  изказва мнението и проблемите  на обикновения човек и затова е толкова обичана. Ръководеното от нея „Сдружение Азбукари“ е  пример за обединение на група млади хора с принципи и идеали, които работят за по-доброто бъдеще на децата на България. 

Нека не забравяме факта, че именно те създадоха единствените две детски площадки в страната, адаптирани и за деца с увреждания в София и Велико Търново. В обществото ни все повече назрява нуждата от нови лица, неопетнени от различните политически игри на прехода. Бавно, но сигурно Цвета Кирилова се превръща в истинския глас на народа. Тя е от малкото наистина свободни хора в страната, които без притеснение и страх изказват мнението и позицията си, по важни за обществено въпроси. 
Изказаните от нея тези за мажоритарното избиране на народните представители, електронното гласуване и задължителния вот винаги са придружени с огромна вълна от обществена подкрепа. Дали не сме свидетели на раждането на новия обществен лидер на тази държава, само времето ще покаже, но има всички предпоставки всичко това да стане факт. 

Материал на Георги Тодоров, написан специално за Bgpravda  

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.