Пропускане към основното съдържание

Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия! (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия, твърди Едуард Сноудън
Въпросите около Ислямска държава са много. За такава организация и сила са необходими много пари и още повече власт. Кой създаде Ислямска държава на Ирак и Левант тогава? Това е един от въпросите, които задава журналист в иранския вестник Техеран Таймс.

Теорията на Ноам Чомски, че САЩ стои зад създаването на Ислямска държава, като със санкциите си в Близкия Изток са създали условия за създаването на подобна организация, предизвика сериозен отзвук не само по света, но и у нас. Имаше дори изказвания, че зад тезата на големия философ стоят проруски пристрастия.

Любопитен факт е обаче, че бившият американски шпионин Едуард Сноудън също се изказа в подкрепа на тази теза. Нещо повече, той заяви, че разполага с информация и документи, които доказват недвусмислено, че един от лидерите на Ислямска държава е обучаван и подготвян от Мосад в Израел, под контрола на САЩ.
Ислямска държава крие връзки със САЩ, твърди Едуард Сноудън
Джон Макейн се среща с халиф Абу Бакар ал-Багдади, лидер на ИДИЛ, в Алепо през април 2013 г.
Ислямска държава крие връзки със САЩ, твърди Едуард Сноудън
Според документи на Уикилийкс, и Едуард Сноуден, целта на тази операция е да се разрушат режимите в Сирия и Иран, и да се постави под контрол общата територия, в която живеят араби и персийци, какъвто е случаят с Иран, пише media.mk.
Всъщност всичко започва като проект насочени срещу антиамериканските режими в близкия изток. Но както и в случая с Франкенщайн и тук творението се обръща срещу създателя си.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.