Пропускане към основното съдържание

ПАПАРАШКА СНИМКА: Лиляна Павлова в костюм на Снежанка

Видимо отслабнала и в добра форма, Лиляна Павлова посрещна Нова година в хижа до Казанлък. Гримирана и в семпла черна рокля тя празнува с компания от около 20 души - все близки приятели. До тяхната маса персоналът на заведението подготвя отделнен кът за децата им.

Всички са смаяни обаче, когато малко преди полунощ министърът на регионалното развитие се преоблича като Снежанка и започва да раздава подаръци на малките. До нея е мъж от същата компания, който е с червен костюм на Дядо Коледа.

Снима я читател на в. “24 часа”, който не иска да казва името си. На фотоса, който той изпрати, се вижда, че министърката е в бяла риза с тънък златист колан и бяла диадема.

Заведението, в което Павлова празнува, е в хижа на 17 км от Казанлък. Намира се на южните склонове на Средна Стара планина, много близо е до връх Бузлуджа. Всъщност компанията резервира хижата за цялата вечер с нощувки.

Пет минути преди полунощ всички изслушват приветствието на президента Росен Плевнелиев в новогодишната нощ. След това танцуват. Има оркестър с две певици, а за децата се грижи аниматор. Компанията на Павлова празнува до около 4,30 ч сутринта.

В същото заведение, но на друга маса и в друга компания Нова година посрещна Пепа Янева. Тя е майка на певицата Цветелина Янева, която от години има връзка с Делян Пеевски.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.