loading...

неделя, 4 януари 2015 г.

ПАПАРАШКА СНИМКА: Лиляна Павлова в костюм на Снежанка

Видимо отслабнала и в добра форма, Лиляна Павлова посрещна Нова година в хижа до Казанлък. Гримирана и в семпла черна рокля тя празнува с компания от около 20 души - все близки приятели. До тяхната маса персоналът на заведението подготвя отделнен кът за децата им.

Всички са смаяни обаче, когато малко преди полунощ министърът на регионалното развитие се преоблича като Снежанка и започва да раздава подаръци на малките. До нея е мъж от същата компания, който е с червен костюм на Дядо Коледа.

Снима я читател на в. “24 часа”, който не иска да казва името си. На фотоса, който той изпрати, се вижда, че министърката е в бяла риза с тънък златист колан и бяла диадема.

Заведението, в което Павлова празнува, е в хижа на 17 км от Казанлък. Намира се на южните склонове на Средна Стара планина, много близо е до връх Бузлуджа. Всъщност компанията резервира хижата за цялата вечер с нощувки.

Пет минути преди полунощ всички изслушват приветствието на президента Росен Плевнелиев в новогодишната нощ. След това танцуват. Има оркестър с две певици, а за децата се грижи аниматор. Компанията на Павлова празнува до около 4,30 ч сутринта.

В същото заведение, но на друга маса и в друга компания Нова година посрещна Пепа Янева. Тя е майка на певицата Цветелина Янева, която от години има връзка с Делян Пеевски.

Няма коментари :

Публикуване на коментар