Пропускане към основното съдържание

Време е да се обърне дебелия край на тоягата

Целият свят такъв, какъвто го познавахме, имам чувството, че отива по дяволите пред очите ни. Ние сме поколението на пасивните свидетели, които позволихме това да се случва, не намирайки куража да променим и изкореним нещата, които го унищожават.

Не намерихме сили да се съпротивляваме и да преодолеем страха, че ще бъдем обвинени в куп измислени грехове, които дадоха жизнено време на човешката уродливост да се умножи и надделее до степен на световна пандемия. Не сложихме бариери пред разпространението й, нито изковахме закони, които да й създават дискомфорт. 

Допуснахме да бъдем въвлечени в един абсурден експеримент, който противоречи на всякакви природни закони. Експеримент, който наподобява шише с лимонада, в което всеки ден някой сипва по една капка коняк. След време, течността няма да е нито коняк, нито лимонада. Експеримент, който прилича и на зоопарк, в който на различните животински видове някой изведнъж е отключил клетките и е накарал да живеят заедно лъвът и зебрата, овцата и вълкът. Човечеството, с цялото си разнообразие, е част от този зоопарк и вярва в успехът на експеримента, не заради своята "интелигентност", а заради своята многочисленост. Най-ценното нещо в Природата са хармонията и разнообразието. 

В нея всичко има свой ареал, свои правила и свой естествен подбор, където допирът с различното става по естествения път на взаимния интерес и толерантност към различността. Така би трябвало, но нещата са изтървани до степента нито един добър метод или мек подход да не върши работа. Течността в шишето вече нито е коняк, нито лимонада. Време е да се обърне дебелия край на тоягата, ако искаме да се възстанови реда в добрия стар зоопарк, в който разнообразието на всеки животински вид е защитен и всеки си знае мястото.

Joro Pentagram, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.