Пропускане към основното съдържание

Правят бира с вода от канализацията

Американската компания "Клийн уотър сървисис", специализирана в пречистването на отпадъчни води, планира производството на бира, съобщи Foodbeast. При направата на новия продукт ще бъдат използвани преработени канализационни води, които са преминали тристепенна система на пречистване.

Суровината, тоест получената чиста вода, ще бъде предоставяна на пивоварната компания от Орегон Oregon Brew Crew, която ще се заеме със създаването на алкохолната напитка. Към момента законодателството на щата Орегон разрешава преработените отпадъчни води да бъдат използвани за напояване и за промишлени цели.

Марк Джокърс, представител на "Клийн уотър сървисис", разказва, че компанията се опитва да промени отношението на хората към пречистената канализационна вода, да способства за решаването на екологични проблеми. А дискусия може да се води най-добре на халба бира.

Готовите напитки ще бъдат пуснати в продажба едва след като местният департамент по здравеопазването даде одобрението си. Очаква се това да стане през април 2015 година.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.