Пропускане към основното съдържание

“Вог” обяви българското сопрано Соня Йончева за най-ярката нова оперна звезда в САЩ

Дълга статия за българското сопрано Соня Йончева публикува едно от най-престижните списания “Вог” в американския си брой преди дни. В нея изданието обявява красивата певицата за най-ярката нова оперна звезда в САЩ.

Йончева се изявява от малко повече от година в “Метрополитън”. Там пловдивчанката е поканена да замества титулярката в ролята на Мими в “Бохеми”. Малко преди това влиза в ролята на Джилда в “Риголето”. Всичко това се случва в края на 2013 г., когато покрай коледните и новогодишните празници посещаемостта и интересът към театрални и оперни постановки се увеличава. Така новата певица в “Метрополитън” става една от най-обсъжданите личности.

Точно на Коледа сопраното навърши Христовата възраст 33 г. Отскоро тя е и майка. Всъщност поради тази причина Соня Йончева разказва пред “Вог”, че в момента експериментира с новия си глас. “Казаха ми, че ще има промяна в гласа ми, в тялото ми и във всичко останало. Казах си: “Е, не може да е толкова голяма. Той все още ще бъде моят глас.” И е така. Но наистина усещам, че гласът ми се развива в нова светлина на сопраното”, обяснява певицата.

В момента Соня Йончева пее в ролята на Виолета в “Травиата” на сцената на “Метрополитън”.

24chasa.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.