loading...

сряда, 7 януари 2015 г.

Само в Bgpravda: ГЕРБ се цепи, Бойко и Плевнелиев са в жестока война. Готвят Димитър Николов за премиер

В медийното пространство от няколко дена тече медийна атака срещу президента Росен Плевнелиев. Тя става в редица сайтове приближени до ГЕРБ и най-вече до вожда Бойко Борисов, научи Bgpravda от отлично информирани личности.
Плевнелиев е критикуван яростно за севъзможни негови изказвания и това става в пълен синхрон в редица медии, което е доста съмнително. Последната атака идва от изказването на президента, че няма да позволи армията да охранява границата.

Семейната драма настъпила при герберите е спорът за това, кой да бъде кандидата на партията на предстоящите избори за президент. До тях има още време, но битката започва от сега и то с пълна сила. Плевнелиев не желае да се раздели с поста си и иска отново подкрепата на ГЕРБ, Бойко обаче вече се е убедил, че е сбъркал с решението си да вдигне Росен за президент и сега иска да се настани в неговото място.

Другата основна причина, е че Бойко Борисов осъзнава, че в момента той обира негативите на управлението, а най-сериозните гафове идват от хората на Реформаторския блок. Бойко е решил да се кротне на президентския пост, а кметът на Бургас Димитър Николов е подготвян за нов премиер. Николов е компромисен вариант за хората от Реформаторския блок, АБВ и Патриотичния фронт. Не случайно името на Димитър Николов бе спрягано за премиер още преди два месеца.

Плевнелиев е решил да не се дава лесно и ако се наложи нищо чудно да разцепи ГЕРБ, създавайки собствена партия.

6 коментара :

 1. Много ми е интересно кой ще гласува за това недоразумение Плевньо. От друга страна, още когато Бойко го заведе за ухото да го представи за кандидат президент, беше ясно, че Роско само ще му топли стола, докато Боко се учи да бъде премиер. Така, че нищо ново. Ирландската пастирка е намерила покровител в лицето на Прокопиев, така че ще бъде интересно кое лоби ще надделее. От нас се иска да си отваряме очите и в никакъв случай да не гласуваме за тези двамата.

  ОтговорИзтриване
 2. http://mejdu-redovete.com/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%87/

  Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. инж.Надежда Михайлова от Мездра10 януари 2015 г., 12:44 ч.

  Аз,например,ще гласувам за Инж.Росен Плевнелиев за втори мандат за Президент.Росен Плевнелиев засега поддържа тази институция като единствена,която функционира нормално и при трудни условия с налагащи се непрекъснато служебни правителства и компрометирани други институции.Инженер,знае задължително западни езици,нито стар,нито млад,женен с 3 деца,деен,а не флегматик и отлично приеман и кореспондиращ с държавите поради точната политика на държавен глава от ЕС и НАТО.Пише сам издържани речи и не мога да намирам кусур макар умишлено лично търся да намеря грешка.Няма такава.Президент в час.Това е.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Имаш нужда от лечение.

   Изтриване
  2. Абсолютно, малоумна с липса на елементарни мозъчни движения, само да й погледнем критериите "женен с три деца". нагаждач и използвач обаче не е допълнила за да стане ясно как го е постигнал

   Изтриване