Пропускане към основното съдържание

BG ТРИБУНА: Ние сме удавниците, а не те!

Идва времето, когато ще трябва да се пренасочат оставащите минимални ресурси на държавата за интеграция на българите.

Малцинствата (турското и ромското) са се интегрирали напълно, но в собствения си социум и въобще не искат да знаят за нас! В техните очи ние слаби и презрени, при това с основание! Ние сме удавниците, а не те! А знайно е, че делото по спасяването на давещите се, е в ръцете на самите давещи се! 

Държавата трябва незабавно да започне да интегрира обратно в себе си българския етнос, който вече не я припознава за своя майка, а за зла и неблагодарна мащеха. Ние сме чужденци в собствената си държава, нека не ни поучават повече недостойни хора като Местан! Давай Цвети, ние сме с теб! Скоро ще усетиш нещо много повече от всеобщите симпатии - ще доловиш, че ще можеш да разчиташ на истинска поддръжка!

Петър Петров, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.