Пропускане към основното съдържание

Цената на шоколад "Своге" в Холандия е между 40 и 60 ст., у нас е над 1,20 лв.

На снимката виждате цената на шоколад "Своге" в супермаркет в Холандия.

Цената е в евроцентове. Излиза, че "бедните" холандци купуват родния шоколад между 40 и 60 ст., а ние плащаме за него над 1,20 лв. и то при положение, че само транспортните разходи у нас са значително по-малки.

КОЙ и ЗАЩО ни прави на глупаци???

Коментари

  1. Е как става това , а кажете .........където им минава номера,там дерат кожи ........

    ОтговорИзтриване
  2. обяснимо е - с холандците се сключват промоционални договори, а от нас се избива цената

    ОтговорИзтриване
  3. Sprete da kupuvate I togava vizte kak cenite padat!

    ОтговорИзтриване
  4. Никой ли не си прави труда да помисли, че качеството на Своге е като за 29 цента...Че на запад има такива шоколади, които ние тук можем да сънуваме?
    Извъдете си слабоумните гави от гъза - световна конспирация срещу нас няма. Има само проблеми, които мопжем сами да си разрешим, ако спрем да търсим вината в другите.

    ОтговорИзтриване
  5. Там потреблението е 10 кратно по-голямо. Затова могат да си позволят и по-ниска цена на продукта.Също така и гарантиращи договори.

    ОтговорИзтриване
  6. Отговара е, че никой не ви прави на глупаци а просто явно сте си такива. Това е магин от холандската верига Action. Там се продават китайски стоки, преоценени храни и напитки. Както се вижда това не са най добрите шоколади на Своге, явно в България не се продават и от холандската верига са ги изкупили почти без пари за да не изгният по магазините. Вижте колко струва килограм българско сирене в западна Европа и тогава пак коментирайте.

    ОтговорИзтриване
  7. Не знам как точно са нещата и затова няма да ги коментирам!Само ще кажа,че има на пазара немски шоколади,които са по вкусни от "Своге" А и са по 75 - 80 стотинки а "Своге" по лев и 30 стотинки! Определено цената му не е реална и е спекулативна!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.