Пропускане към основното съдържание

НАГЛОСТ: Министър на ГЕРБ облече палто от норка за 10 бона

Министърът на туризма Николина Ангелкова събра завистливите погледи на колежките си с чисто ново палто от бели норки. С шикозната дреха, в която се появи веднага след празниците, иначе скромната делова дама доби артистичен блясък.

Кожите паснаха идеално на стройната фигура на най-младата в кабинета. Обикновено, 35-годишната Ангелкова не облича никакви по-ексцентрични тоалети, почти винаги носи сив втален костюм и дори не обича да слага грим на лицето си. Дългата почти до земята бяла норка, която е уникат в гардероба на Ангелкова, стана повод за куп коментари и предположения колко може да струва палтото-бижу и дали е подарък от съпруга й.

Дрехата е изпипана, а норката видимо е от най-добрата. Може да струва и 10 бона, отсякоха познавачки на „втората кожа“ на звездите. Любопитните и наблюдателни дами предположиха, че трептящата връхна дреха вероятно е произведение на известна марка. Веднага след това се зашушука, че съпругът на министър Ангелкова сигурно много я цени и е твърде щедър, ако той е човекът, бръкнал се за толкова скъп новогодишен подарък.

Николина Ангелкова е дъщеря на собственика на пътно-строителната фирма „Графит комерс“ Панайот Панайотов.Фирмата му „Графит комерс“ ООД се занимава със строителство, ремонт и реконструкция на пътища, промишлени и жилищни сгради, пътни съоръжения, ВиК инсталации, изграждане на ниска инфраструктура и т. н. Печели  в изпълнението на много обществени поръчки – по време на мандата на ГЕРБ, когато Ангелкова беше зам.-министър на регионалното развитие в министерството на Росен Плевнелиев.

През последните няколко години регистрираното в Кърджали ООД е спечелило множество договори за почистване и ремонт на пътища в общините Кърджали, Кирково и Черноочене. Имат договор сключен през октомври 2010 г.,  за снегопочистване на част от пътищата в община Кирково. По-рано фирмата на бащата на Ангелкова печели и поръчка за основен ремонт на междуселищен път Звезден-Бялка в община Кърджали.
„Графит комерс“ е съсобственик и в още две пътностроителни фирми – „Родопи строй инженеринг“ и „БГ груп 2010″. Втората също се ръководи от Панайот Панайотов. Според регистъра на обществените поръчки миналата година „БГ груп 2010″ е спечелила два договора за ремонт на улици и пътища в община Кирково. Стойността на поръчките на „БГ груп 2010″ е около 1 млн. лева без ДДС.

Съпругът – Христо Ангелков се занимава с бизнес с недвижими имоти.
Бившият депутат Ремзи Осман, бившият министър-председател Филип Димитров и президентът Росен Плевнелиев – това са тримата политици, на които министър Николина Ангелкова ще е благодарна цял живот.

Чернооченецът Ремзи Осман е може би с основен дял за израстването на кърджалийката. Той я назначава в екипа си, когато е от най-силните в ДПС и един от най-големите транспортни експерти в Народното събрание. Именно Ремзи Осман съветва Ангелкова да търси реализация в политиката. Днес той се гордее с ученичката си.

Vsekiden.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.