loading...

четвъртък, 11 декември 2014 г.

ЕКСКЛУЗИВНО В LIVESPORT.BG: Коко Динев проговори за скандала и арестите!

Бившият собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев даде ексклузивно интервю за LIVESPORT.BG, в което отрича да е бил търсен от полицията.  Вчера се появиха информации, че Динев е бил обявен за национално издирване, които обаче не отговарят на истината.


Първоначално Динев не си вдигаше телефона, но след това той сам се свърза с наш репортер.

Както е известно вчера българският футбол бе разтърсен от скандал за "черно тото", след който бяха арестувани девет души, сред които водещи футболисти от "А" група.

Ето какво заяви Динев пред LIVESPORT.BG:

"Никой не ме е търсил, за да се крия.  Не ви вдигнах веднага , но говорих с ваши колеги. Днес  съм в устата на вички и чудно защо се пише, че се крия.

Ако се крия изобщо нямаше да вдигна телефона, а той дава свободно. Второ искам да кажа, че никой от полицията или следствието не ме е търсил."

На въпрос дали би отишъл в полицията той отговори:  "Тръгвам веднага и ще дам показания, но доесга никой не ме е търсил.'

Как бихте коментирали арестите на вашите подчинени

"Покдрепям с две ръце това разследване и много бих искал да се стигне до  края, но до истинския край. Вие видяхте колко помия се изля върху от мен, но май се оказват други нещата. Доколкото чета и чувам разследващите органи имат доста информация и имат засечени телефонни разговори между футболисти и техни родители", завърши Динев.

ФИЛИП ПЕТРУНОВ, LIVENEWS.BG

Няма коментари :

Публикуване на коментар