Пропускане към основното съдържание

ЕКСКЛУЗИВНО В LIVESPORT.BG: Коко Динев проговори за скандала и арестите!

Бившият собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев даде ексклузивно интервю за LIVESPORT.BG, в което отрича да е бил търсен от полицията.  Вчера се появиха информации, че Динев е бил обявен за национално издирване, които обаче не отговарят на истината.


Първоначално Динев не си вдигаше телефона, но след това той сам се свърза с наш репортер.

Както е известно вчера българският футбол бе разтърсен от скандал за "черно тото", след който бяха арестувани девет души, сред които водещи футболисти от "А" група.

Ето какво заяви Динев пред LIVESPORT.BG:

"Никой не ме е търсил, за да се крия.  Не ви вдигнах веднага , но говорих с ваши колеги. Днес  съм в устата на вички и чудно защо се пише, че се крия.

Ако се крия изобщо нямаше да вдигна телефона, а той дава свободно. Второ искам да кажа, че никой от полицията или следствието не ме е търсил."

На въпрос дали би отишъл в полицията той отговори:  "Тръгвам веднага и ще дам показания, но доесга никой не ме е търсил.'

Как бихте коментирали арестите на вашите подчинени

"Покдрепям с две ръце това разследване и много бих искал да се стигне до  края, но до истинския край. Вие видяхте колко помия се изля върху от мен, но май се оказват други нещата. Доколкото чета и чувам разследващите органи имат доста информация и имат засечени телефонни разговори между футболисти и техни родители", завърши Динев.

ФИЛИП ПЕТРУНОВ, LIVENEWS.BG

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.