Пропускане към основното съдържание

РАЗКРИТИЕ: ГЕРБ въвежда данък върху компютрите

Икономическите и финансовите съветници на Бойко Методиев Борисов обсъждат варианта за въвеждане на данък върху домашните компютри и лаптопи, научи Bgpravda.

От налог ще бъде освободен само по един компютър в семейството, а за сяка следваща машина ще се дължат пари.

Ще бъде създаден национален регистър, в който търговците ще отбелязва всеки закупен компютър и личните данни на собствениците му. Така ще се следи кои семейства имат повече от едно устройство.

Все още обаче не е ясно колко ще се плаща за всеки допълнителен компютър или лаптоп, независимо дали е лаптоп втора ръка или нов.
За щастие подобна промяна може да стане факт чак в края на следващата година, когато ще се гласува бюджета за 2016 година.

Коментари

  1. а данък като ходим по малка и голяма нужда защо не въведат? Сигурно хазната ще печели, е, по-малко ще плащат тези с хроничен запек....но все пак давам идея!

    ОтговорИзтриване
  2. Вече се чудят какви данъци да измислят,щото почти не остана за крадене,приватизация и присвояване в тая държава. Чуден народ сме,с робски манталитет!?!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.