loading...

вторник, 16 декември 2014 г.

Бойко Борисов се гушка с Ангела Меркел и не смее да шукне за ДПС, Ахмед Доган и Д.П.

"До миналия петък ДАНС струваше на българския данъкоплатец 2,6 млрд. лева - парите, които бяха платени на депозантите в КТБ. Къде беше ДАНС?

Къде беше този изключително важен елемент от националната сигурност.", попита патетично Цветан Цветанов в парламента. "Ако проследим внимателно докладите на ЕК, ще видим, че се говори за постигнат интегритет. 2013 година, когато беше извадена ГДБОП от МВР, това беше направено от Временната комисия. Българските полицаи заслужават да имат достойни заплати. Сега, когато влезе новото политическо ръководство в МВР, се установи, че има около 210 млн. лева дефицит.", ниже обвинения Цветанов.

Според Цв.Цв. мотивите на законопроекта са продиктувани от идеята да се създаде по-добра среда за сигурност, като основните акценти се поставят върху връщане на балансиращата роля на президента. "Това е допълнителна гаранция за равноотдалеченост на институциите. Втората част от акцентите е възстановяването на ГДБОП – нормалната среда, към която трябва да се развива службата. Така ще неутрализираме злоупотребите. Въвеждането на конкурсното начало е важно за растежа в кариерата. Възстановяваме ГД "Национална полиция", защото вярваме, че оттам би могъл да дойде допълнителен ресурс.", каза Цветан Цветанов.

Докато Цв.Цв. громи ДАНС на Писанчев (ДПС), Бойко Борисов се гушка с Ангела Меркел и не смее да шукне за ДПС, Ахмед Доган и Д.П. На следващите избори ГЕРБ ще се доближи до резултата на БСП заради кататоничния страх, заради патологичното шубелисване на Б.Б. от Доган. Борисов е като зомбиран от Сокола. Ако продължава в същия дух, "партньорите" ще го мачкат поединично и на групички, защото политическите секретари на големите амбасади не могат да бъдат въведени в заблуждение от уйдурмите на Б.Б. За резидентите на спецслужбите на западняците в София да не говорим. Най-голяма хурка Б. ще яде от руските "оператори на терен" - страхът му от Ахмед Доган за тях е като допинг.

bgsniper.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар