loading...

четвъртък, 18 декември 2014 г.

Бойко, кого спасяваш бе, спасявай себе си!

Премиерът "слънце" Бойко Методиев Борисов реши на гол търбух да сложи каре пищови. Представящият се за гУееем "каратек" реши да спасява финансовото положение в Перник.
Днес стана ясно, че Министерски съвет ще дава пари на "миньорския град". Все още не е ясно каква ще бъде точната сума, която държавата ще отпусна на Перник, но със сигурност става въпрос за милиони лева.

Да, добре, но защо Бойко не се погрижи за Перник още по време на първия си мандат? Защо обезщетенията на пострадалите се бавеха твърде много, а да не говорим, че много от хората взеха само по 300 лева за полуразрушените си къщи. Къде тогава бе държавата, която сега играе ролята на доброто ченге в страшния филм?

Реформаторите вече извадиха нож на умиращото куче - ГЕРБ. Днес лидерът на ДСБ Радан Кънев ги заплаши с протести заради подготвяната кражба на парите от пенсионните фондове.
Бойко време е да спасиш собственото си ГМО правителство, а чак след това да се правиш на регионален мисия! Давай го по кротко, не се изхвърляй, за да не вземат теб да те изхвърлят, ти вече имаш опит.

Новият кмет на Перник, който дойде на власт без да има избори, решение, което е твърде спорно, но да оставим тази тема на юристите, сега се е сетил, че Община Перник е фалирала, а той през последните години, къде е бил - Ню Йорк, Лондон, Париж Будапеща? Лесно е да плюеш по предишните, ама вземи свърши ти нещо читаво, като си на власт. Дай предложения, дай решения, не лай само като пощръкряло куче на селския мегдан с надеждата да те забележат. Стига популизъм, хайде да се свърши малко работа!!!

Няма коментари :

Публикуване на коментар