loading...

неделя, 7 декември 2014 г.

Грандиозен фашистки скандал в правителството (СКАНДАЛНА СНИМКА)

Предложеният от Патриотичния фронт зам.-министър на отбраната Иво Антонов е разследван от Военна полиция за фашистки изцепки.
Това разказаха източници от Министерство на отбраната, където той е експерт по войнишките паметници. Скандалът е на път да засенчи крясъците на т.нар. Патриоти за назначението на Орхан Исаилов за министър на отбраната. Според колеги на Антонов, разследването срещу него е спряно, когато Ангел Найденов е паднал от власт.

Антонов е историк и обикалял страната уж търсейки военни гробища. Интересът му обаче е насочен най-вече към Третия Райх. Имало е дори съмнение, че е замесен в кражбата на хитлеристкото знаме от Военноисторическият музей. В качеството си на служител на МО е обикалял немските танкове по южната граница и крал всичко, което можеше да свали от тях, за да го продава в Западна Европа. Служители в МО твърдят, че е изкарал нелоши пари от това. Искал е допуск до класифицирана информация за да рови в архивите и да види къде има складирани немски оръжия и униформи и части, за да ги продава после на Запад.

Антонов е известен във ведомството и с многобройните си пътувания в страната и чужбина на държавни разноски, от които винаги публикувал снимки от най-култовите местни кръчми. Публична тайна са и апетитите му да стане директор на Националния военноисторически музей по време на своя покровител Николай Младенов, но дори той не посмял да му даде поста, заради фашистките му изцепки.

silnabulgaria.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар