Пропускане към основното съдържание

Борисов и Станишев трябва да се съвокуплят

За да бъдеш министър-председател са необходими много професионални, но и чисто човешки качества. За съжаление в България трудно се намира премиер, който да е на високо професионално ниво с изключение на Иван Костов.

Хубавото е, че липсата на достатъчно професионализъм може да се компенсира с добър екип и лични качества. У нас обаче премиерите винаги залитат в дадена крайност – или се държат чисто мутренски или пък определено нямат мъжко поведение и излъчване.

Това рефлектира върху управленската политика и при това с голяма сила. Ето защо е необходимо да имаме премиер, който да съчетава в себе си различни черти от характера – да бъде твърд и безкомпромисен, но да може и да лавира, когато това е необходимо, да проявява разбиране и да има социална търпимост. 

Понеже у нас поне сред мъжете няма такава личност, то е необходимо да се направи една кръстоска между двама политици, пък да се надяваме, че ще се зачене нещо добро. Ако Борисов и Станишев се съвокуплят, то може да се роди и нещо годно да ни управлява. Нещо, което хем да е мъжкар, хем да има социална търпимост и да чува и други мнения.

Е разбира се, че в ролята на мъжа в тази двойка по право се пада на Бойко Борисов, защото на Сергей хич не му отива ролята на мъжа в семейството. Нека се стигне до една "коалиционна" дружба между тях, пък да се надяваме, че най-седне и родната политическа действителност ще роди нещо смислено и градивно.

Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.