loading...

понеделник, 8 декември 2014 г.

Вижте изяждането на човек от змия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Зрители на научнопопулярния канал "Дискавъри" останаха разочаровани от широко рекламирано предаване, в което природозащитник доброволно влезе в устата на анаконда.

27-годишният Пол Розоли беше обещал да се пъхне цял в пастта на най-голямата змия на планетата и да излезе жив, без да навреди на животното. Опасната каскада беше заснета за телевизионно предаване, но излезе извън контрол и се наложи Пол да бъде спасяван.

Смелчагата облече специален брониран костюм и позволи на змията да го захапе, като "изяждането" започна от главата. Скоро обаче Пол усетил, че костите на едната му ръка започват да се чупят и даде сигнал да колегите си (между които и съпругата му) да го измъкнат възможно най-бързо. Неуспешната каскада силно разочаровала някои зрители, които изразиха недоволството си след края на предаването.

Съобщение в социалните мрежи дори обвинява Пол, че предал доверието на цяла нация. Според друг зрител, след като предаването е било рекламирано като "изяждане от анаконда", човекът трябвало наистина да бъде погълнат, а не просто "одраскан" по главата, пише в "Новинар". В друго съобщение пък недоволен зрител е публикувал снимка как бърка с ръка в устата на кучето си и моли "Дискавъри" да му даде собствено предаване заради този "смел" номер.

Самият Розоли твърди, че е останал в устата на змията цял час, трудно е дишал и говорел, но повече се е притеснявал да не навреди на влечугото, отколкото на себе си.


Няма коментари :

Публикуване на коментар