Пропускане към основното съдържание

Вижте изяждането на човек от змия (ВИДЕО+СНИМКИ)

Зрители на научнопопулярния канал "Дискавъри" останаха разочаровани от широко рекламирано предаване, в което природозащитник доброволно влезе в устата на анаконда.

27-годишният Пол Розоли беше обещал да се пъхне цял в пастта на най-голямата змия на планетата и да излезе жив, без да навреди на животното. Опасната каскада беше заснета за телевизионно предаване, но излезе извън контрол и се наложи Пол да бъде спасяван.

Смелчагата облече специален брониран костюм и позволи на змията да го захапе, като "изяждането" започна от главата. Скоро обаче Пол усетил, че костите на едната му ръка започват да се чупят и даде сигнал да колегите си (между които и съпругата му) да го измъкнат възможно най-бързо. Неуспешната каскада силно разочаровала някои зрители, които изразиха недоволството си след края на предаването.

Съобщение в социалните мрежи дори обвинява Пол, че предал доверието на цяла нация. Според друг зрител, след като предаването е било рекламирано като "изяждане от анаконда", човекът трябвало наистина да бъде погълнат, а не просто "одраскан" по главата, пише в "Новинар". В друго съобщение пък недоволен зрител е публикувал снимка как бърка с ръка в устата на кучето си и моли "Дискавъри" да му даде собствено предаване заради този "смел" номер.

Самият Розоли твърди, че е останал в устата на змията цял час, трудно е дишал и говорел, но повече се е притеснявал да не навреди на влечугото, отколкото на себе си.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.