Пропускане към основното съдържание

Селяшката наглост на Бойко Борисов докарва българските журналя до диария

Бойко Борисов-Пеевските /ДПС&ГЕРБ/ медии днес бяха с ден на есклузивен оргазъм и заляха нещото, наречено медийки прислужливи, с опуси и репортажи от „голямата” „новина”, че Бойко Борисов ритнал два пъти накриво топката на мач със селския си отбор „бистришките тигри”. Телешкият възторг е обзел всите медии в държавата на „простите”, които са надупени на Пеевски, респективно на Борисов.

„Генерала” се изказал по въпросите за футбола, ох. Впрочем, с дърварска запалянковска некомпетентност. Обаче на пеевските медии лигите им до петите.

Борисов размахал пръст на „софийските грандове”, хвалил се, че помогнал на Лудогорец, ех, хапчетата са велико нещо, щял да строи пак зала в Пловдив, а във Варна „кимизарник”-а, разбирай Двореца на културата и спорта, щял да го ремонтира.

Нито един полюциниращ журналя не попита обаче коя фирма без търг „ремонтира” и ще лапне над 4 милиона и къде ПЪРВО ЩЕ СЕ ОТЧЕТЕ. Защото и на идиотите им ясно на кого първо се отчита „Хидрострой” за „кимизарник”-а.

Селяшката наглост на Бойко Борисов докарва българските журналя до диария.
В същото време близки до ДПС се правят на иронични във Фейсбук и пишат, че това с Борисов и „бистришките тигри” било „някакво дежавю”.
Колко да е дежавю, след като това дежавю бе докарано на власт и подкрепяно, и преди, и сега, точно от ДПС.

Още повече, че „масажистът” Пеевски не е излизал изобщо от съблекалнята, където мачка ушите на бай Борисов.

Румен Христов, Фейсбук

*Заглавието е на редакцията

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.