Пропускане към основното съдържание

Вие сте лидерът, когото съм готов да последвам, ако сега стоях пред Вас, бих коленичил...


Уважаема г-жо Кирилова (бл. на р. става дума за Цвета Кирилова), поклон за всичко, което направихте! Ако сега стоях пред Вас, бих коленичил...

Българският народ има нужда от Вас за още по-значими дела. Моля Ви, изметете тази политическа паплач от самозабравили се мафиоти. Ние, българите изнемогваме. Сега, в 2015 г. много наши съграждани просто умират от глад, студ или защото нямат пари за лекарства. ВИЕ СТЕ ЛИДЕРЪТ, КОГОТО СЪМ ГОТОВ ДА ПОСЛЕДВАМ!

Имате харизмата, опита, контактите и най-вече лоялността и живата връзка с народа си, за да го направите. Разберете, че отдавна въпросът не е: Кога ще се стабилизира България? "а карта е поставено оцеляването на нашето отечество. Затова още веднъж ще си позволя да изрека: МОЛЯ ВИ! Българският народ най-сетне роди своя лидер. Вас! Дано проявите необходимата зрялост, за да го осъзнавате и смелост, за да воювате за нашата си, българската истина. Желая Ви успех!!!

Ясен Луканов, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.