Пропускане към основното съдържание

Борисов се наведе пред Доган, ГЕРБ и ДПС се гушнаха в нечестива прегръдка

ГЕРБ и ДПС се гушнаха в нечестива прегръдка. Борисов полегна на Доган и Пеевски.
Национализацията на пенсионните фондове бе гласувана от ГЕРБ, ДПС, тримка на Дудука и двамина „независими“. Лъсна мръснишката коалиция между ГЕРБ и ДПС.

 Гербаджиите и депесарите се гушнаха в нечестива прегръдка. Борисов полегна на Доган и Пеевски. Сделката не е просто да не се клати Лодката, а да се прецакат Прокопито и Ирландската пастирка. Сокола мами, мами, мами всички поединично, понякога и на караминьол, но все не им стига. Искат и още, и още, и още. Още веднъж от същото. Уморен, сбръчкан, уплашен и остаряващ с часове популист като Бойко Борисов може и за „палците да се хване“, за да получи подкрепата на ДПС за президентските избори.

Лошата новина за Б.Б. е, че с подобна безпримерна политическа нечистоплътност, с подобна образцова измекярщина и ибрикчийство пред „Султана“ от Сарая и неговите „везири“, кавичките са задължителни заради чалгарската имитативност на родната османщина и гяурщина, трудно, за да не кажем невъзможно, ще бъде да добута до изборите за президент, а тогава БЪЛГАРИТЕ ЩЕ МУ НАМАЖАТ СКИТЕ. Б. е ясен. Отвсякъде. Отдавна и завинаги. Ами „реформаторските“ мишки? О, да – не бива да забравяме и „смелчагата-патриот“ Валери Симеонов. Да не говорим за караминьолците на „Гоце“. Красимир Каракачанов е башка – той може да бие жалостива депеша на любимката на Путин във Франция.

След гнусната мърсащината на гербаджиите за следващите вотове Б.Б. ще трябва да избира – задължително гласуване или разкешване на избиратели. И при двата варианта ще яде хурката. Задължените ще го презрат и накажат, а напазаруваните ще го измамят. Гербаджиите се погребаха политически на 19 декември 2014 г. Амин. Ден преди полазването за Игнажден – бедна им е фантазията как ще ги полази Катастрофата.

www.bgsniper.com

* Заглавието е на редакцията

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.