Пропускане към основното съдържание

Реформаторите напускат правителството?

В следващите дни ще бъде събран председателски съвет на Реформаторския блок, за да бъде решено дали ще бъде напусната управленската коалиция. Това съобщи пред „24 часа“ съпредседателят на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски.„Коалицията е поставена на много сериозно изпитание“, заяви още той.

Причина за напускането на управлението от страна на РБ ще е заради прокараното силово от ГЕРБ решение за прехвърляне на партиди от частните пенсионни фондове към НОИ.

„Това решение бе прокарано в нарушение на коалиционното споразумение“, заяви Зеленогорски.

Така изглежда, че вероятността Реформаторския блок да напусне правителството не е никак малка, а това може да доведе до падане на кабинета на Борисов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.