loading...

сряда, 31 декември 2014 г.

Цвета Кирилова: Пожелавам Ви повече мотивация и вяра в бъдещето

Остават броени часове до отрезвяването на българския народ! Искам 2015 година да бъде годината за старта на възхода на България и на генералните промени, на отстраняването на фалша и игнорирането на фалшификаторите.

 Пожелавам на антибългарите да станат поне малко българи, нищо че смятат себе си за щури космополити, родом от село Три уши. Пожелавам също така на истинските българите да имат достойнството и смелостта да отстояват идентичността си и винаги истинността, която всъщност е Божествената същност, отвъд шума на парите! Пожелавам Ви повече мотивация и вяра в бъдещето, защото предстоят сериозни промени, които се носят по гърба на здравото тяло на нашата историческа зрялост. Скоро успехите ни ще са това, за което другите не са си й представяли, защото са противодействали на всичко добро и раждащо. Има неща, които могат да се търгуват с пари, има хора, които с тях могат да бъдат превърнати в подлоги, но има такива, чиято доблест и сърце ще продължат да отстоява истината, въпреки всичко. 

Материалното ще отстъпи място на духовното, така както по правило е устроен и замислен светът. Настъпва ново време, влизаме в нов сезон. Там, където има силни Вселенски закони и никой, и нищо не могат да се противопоставят на неконтролируемите от човешка ръка или щения правила на природата.

Нека всеки преоткрие Божественото в себе си! Нашата задача е да бъдем създатели на красота и да не пречим на правото на житейски избор на хората. Днес мнозина подлагат крак по пътя на добруването и на прогреса на народа ни, но не предполагат, че наслаждавайки се на шармантността на язвителността и хитростта си, с които предизвикват новините с отрицателен знак, някой друг тихо, бизшумно и без поза наблюдава и тях.

Пожелавам Ви мир, щедрост, баланс, красота, хармония, сполука, добрини. Дори повече Добрини, защото днес посяваме семената на щастието в нашата градина, а утре ще берем онова, което сме отгледали с толкова радост и наслада. А за онези, които искат всичко, без да са се потрудили затова, отнемайки с лекота нечие чуждо щастие, ще напомня, че винаги, винаги сметката се заплаща, независимо, че сервитьорът се е забавил и е пропуснал Вашата маса. На изхода някой елегантно ще Ви поднесе палтото и равносметката вече ще е направена. Нека 2015-та е годината на духовното пиршество и нека онези, които не могат сами, да се приобщят към други хубави хора, които вече са успели да открият светлината по пътя си. Нека всеки има лъч надежда в деня си, докато изпълним заветната цел. Да бъдем творци и да преоткрием и поставим в основата своето духовно начало. 

Цвета Кирилова, председател на "Сдружение Азбукари"

Няма коментари :

Публикуване на коментар