Пропускане към основното съдържание

Фирми и граждани правят дарения за пострадалите в Мизия

Изпратете ни Вашия дар и ние ще го поднесем на хората в нужда в Мизия. Всички коледни подаръци събираме в шейна, тоест камион, предвождан от елен изберете нова вещ, напишете името си и оставете послание. Джуджетата ще се погрижат за всичко останало, гласи призивът на "Сдружение Азбукари".

На 17.12.2014 година от 17.00 часа съмишленици, приятели и членове на сдружението организират благотворителен концерт "Да възродим духа на българите в Мизия". "Още през деня всички ние, активни и отговорни българи, ще посетим семейства в пострадалия от наводненията град и ще им поднесем вълшебните подаръци. Нашият призив е бъдете Дядо Коледа!", съобщават от сдружението.

На телефона на Азбукари вече се свързаха активни граждани, които подготвят своите коледни подаръци. Бъдете и Вие от тях! Обадете ни се на тел. 0882 881 901 и активно се включете.

До момента дарения за каузата на "Сдружение Азбукари" са направили следните фирми:

"Чипита" - 50 кашона кроасани
"Ранърс" - зимни обувки за децата
"Данон" - 600 бройки млечни продукти
Национално сдружение за закрила на българските деца и майки - дрехи
БАСФ - 500 лева
Детска кухня "Българче" - хранителни продукти за 1000 лв.
"Зайо байо" - 600 комплекта
"Авенди" - 40 комплекта за деца
КК Труд- книги

Петя Симеонова, Георги Тодоров, Мария Цветкова, Миглена Кирилова, даряват общо 100 лева.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.