loading...

събота, 6 декември 2014 г.

Жертва на жесток побой описва хората на Слави Бинев

Слави Бинев и охраната му бяха в основата на тежък побой през юли 2010 години. Не е изненада, че пред клуб БИАД са ставали въргали, но този случай е по-различен и показва бруталността на хората на “културния парламентарен бос”.
Тогава двама братовчеди излизат пред входа на култовото столично заведение към 03:00 ч. след полунощ. Х.Г е пил, но не е агресивен, просто с роднината си очакват такси, което са поръчали.

В същото време на входа грейват част от гардовете на Слави Бинев, които с нафиркани авери започват да се заяждат с двамата младежи, следва зверски побой, от който Х.Г. има проблеми с отделителната системи и десния бъбрек и до днес. Такава злоба на подобни аборигени не бях усещал върху себе си, споделя жертвата. Следва намеса на екип медици в Пирогов, ежедневни процедури и скъпо лечение, което не напълно е излекувало травмата. От тогава двамата роднини никога не са ходили повече в бърлогата на българския ъндърграунд, станал символ на сблъсъка между Георги Илиев и неговата могъща ВИС-2 и обкръжението на архонт Слави Бинев.

Епосите за евродепутата да десетки, но самата хронология и символика на случките карат хиляди да ненавиждат лицето Бинев, допълва Х.Г.

Няма коментари :

Публикуване на коментар