loading...

вторник, 23 декември 2014 г.

Образователният министър с голям гаф (ВИДЕО)

Образователният министър Тодор Танев взриви обществеността със скандално изказване по време на посещението му във Враца, съобщи ПИК. Дивотията му заснета и пусната на видеоклип в мрежата за видеосподеляне "Youtube", но след това бе скандално изтрита.

По време на изявлението си Танев обяснява, че Ломоносов не е направил нищо, Асен Златаров и той не е нищо особено, а само е ходил в СССР, докато тук е било фашизъм.

Мария и Пиер Кюри са най-великите химици, Нобелови лауреати, но Фредерик Жолио-Кюри е пълна нула в науката, обаче се жени за дъщеря им Ирен и взема фамилията Кюри, "за да се фука", откри министърът "истината" за световните светила в химията.

"На Фредерик му се е отворило по политически причини, защото е бил в Съпротивата като в "Ало, ало", каза Танев за нобелиста от 1935 г. Жолио-Кюри.

С просташки тон и обръщения на "бе" министърът еднозначно отреди на децата бъдеще в чужбина и ги посъветва да учат английски, но и български, за да не им липсва в чужбина.

За капак Танев се снима със сексапилни ученички, като използва личния си GSM.

В pogled.info червеният журналист и политик Александър Симов е пуснал и видеоклип със скандалните изказвания от Ютуб, който обаче след това е бил премахнат.

БТА обаче са публикували видео кадри:

http://www.bta.bg/en/video/show/id/0_iipaynnuhttp://www.bta.bg/en/video/show/id/0_iipaynnu

Няма коментари :

Публикуване на коментар