loading...

понеделник, 29 декември 2014 г.

СРАМ: Ученици и учители обявяват начало на ваканцията с бурни кючеци

Видео от едно българско училище, в което ученици и учители обявяват начало на ваканцията с бурни кючеци и цигански оркестър, взриви интернет. То е публикувано от възмутен потребител в сайта YouTube със заглавие „Гимназията в Полски Тръмбеш – срам и позор!!!

”Градът е известен със знаменития певец Веселин Маринов, който родом е от там. Събитието се е състояло на 23 декември в СОУ „Цанко Церковски” в Полски Тръмбеш. Това е последният учебен ден преди ваканцията и учители и ученици си спретнали коледен купон в коридора. Поканен е цигански оркестър, който забива с мощни кючеци и ориенталски ритми.


Видеото показва как учениците, значителна част от които от ромски произход, умело въртят гюбеци и се радват на кръчмарските ритми. Сред тях се вихри и мъж, на видима възраст над 30 години, за когото се предполага, че е учител.

Дори и да не е, обаче, цялата вакханалия се вихри под строгия поглед на госпожите. Вижда се, че те стоят отстрани и купонът среща тяхното одобрение.

Коментарите на клипчето са повече от критични: „Безобразие, как може директорът да позволява такова нещо?”, „Браво на директорката, позор”, „Направо и по една чалма да им дават, като ги гледам вече са готови…”, „Какво става тука бе?! Добре де, няма ли кой да му вземе кларинета на тоя? Къде са учителите? Къде е другарката Минева?”, „Директорът да се накаже, или и той е на купона…”, „Това е бъдещето на България!”.

novavarna.net

Няма коментари :

Публикуване на коментар