Пропускане към основното съдържание

Вижте сексаферите на новата шефка на културата и медиите, Поли Карастоянова се прочу като мъжемелачка

Новата председателка на Комисията по медии и култура в парламента Полина Карастоянова стана скандално известна по времето на тройната коалиция. От 2003 г. бившата стюардеса свързва работата си с развитието на туризма в България, когато Българската организация за конгресен туризъм я кани за свой изпълнителен директор.

През 2006 г. беше сред учредителите на Националния борд по туризъм и е избрана за изпълнителен директор на организацията, а с медиите се познава отблизо покрай ежегодните фестивали на Красимир Гергов "Медиамикс". През 2009 г. Полина Карастоянова обаче стана печално известна с фоторазказ на папараци от "168 часа", които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с тренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ.

 По това време и двама се водят щастливо женени. Съпругата на Моллов - Петя, беше маркетингов директор на "Винпром Асеновград", мъжът на Поли Карастоянова - Аспарух, е бивш търговски представител в Кувейт.

Влюбените, които се срещат в малък частен хотел, скрит сред кооперациите на "Лозенец", успяват за кратко да си навлекат гнева както на туристическия бранш, така и на жълтите активисти и депутати, но не поради морални причини.

Целеустремеността на Карастоянова за кариера в туризма и опитите на Моллов да я лансира за шеф на Агенцията по туризъм доведоха до открит конфликт както с председателя на агенцията Анелия Крушкова, така и с бизнесмени и министри. Моллов, който известно време оглавяваше и парламентарната група на НДСВ си навлече и гнева на съпартийците си с честите си закъснения или директно неявяване на важни партийни сбирки заради Поли, което пораждало допълнително напрежение в и без това усложнената коалиционна ситуация.

Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозната блондинка се отдаде на Александър Томов и стана отговорник по международната дейност в неговата Българска социалдемокрация.

Междувременно в столичен вестник цъфна нейна снимка до шефа на столичните социалисти Румен Овчаров на червен предизборен митинг, а по-сетне и устремената й снага към тогавашния вътрешен министър Румен Петков в изборна нощ в НДК. Но от всичките тези набези не последва кариера в партията-столетница.

Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир - Пловдив, но бодигардовете му издадоха на бойката Вили Гергова среднощните попълзновения на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Карастоянова е освободена от панаира.

След като оглави Националния борд по туризъм, Красимир Гергов, Карастоянова и Моллов се разходиха до Мадрид с частния самолет на тогавашния рекламен монополист, където се проведе поредната среща на задграничните български медии под патронажа на президента Георги Първанов.

След изборите през 2009 г. името на Поли за малко изчезна от публичното пространство, но три години по-късно тя се появи в целия си блясък като дясната ръка на Слави Бинев в ГОРД.

А днес го наследи на поста председател на Комисията по култура и медии.

БЛИЦ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК 

Коментари

  1. Без курви,животът в личен план е непоносим!Булгария тут не при чем!За курви и бандити -НЯМА ЛОШ СТРОЙ!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.