loading...

четвъртък, 11 декември 2014 г.

РАЗКРИТИЕ: В час по биология ученици гледат мръсни танци, свалки между ученици и по-възрастни (ВИДЕО)

Вижте какво гледат учениците в час по биология, като както научихме това е част от някаква антиспин кампания на българското образование. Ученичка от местното школо е качила във Фейсбук видеоклип озаглавен "v chas poo biologiq", в който учениците гледат следното в клас:

На купон момчета и момичета се напиват с алкохол. Започват танци. Момичетата вдигат момчетата от диваните и ги приканват да ги хванат за дупетата. Следват еротични движения, придружени с целувки от страна на момчетата към момичетата, писа zaPernik.com.

Последните са видимо доволни. На купона влиза по-възрастен мъж. Учениците му се радват и той започва да танцува с тях. На партито се появава предизвикателна ученичка, която започва да танцува. Докато го прави, гледащите филма, в брезнишката гимназия коментират: Тая батка, ако не си е турила, силикон, па на!.


ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Всички погледи на участниците във видеото са вперени в новата звезда по къса пола. Тя танцува, вдига ръцете си високо, предизвиква вниманието на момчетата.

По-възрастния мъж се доближава до нея и започват общ танц, включващ търкане на половите си органи един в друг. След което хванати за ръце двамата - ученичката и по-големия отиват в другата стая. Там са се награбили и целуват друга двойка-младежи. Вторите изгонват първите и се настаняват сами в помещението. Младото момиче бута мъжа към леглото и ляга върху него. Следват интимни моменти и целувки.

Това се прожектира в час, или преди час по биология на видеостената в класна стая на брезнишката гимназия.

Защо в замисъла на клипа тийнейджърката съблазнява по този начин по-големи батковци, не е ясно.

zaPernik.com

Няма коментари :

Публикуване на коментар