Пропускане към основното съдържание

Народът срещу Слави Бинев, готви се масов протест срещу чалгара

Културата излиза на опълчение срещу Слави Бинев. Театрали, кинаджии, музиканти, писатели и прочие интелектуалци организират протест срещу архонта от Патриотичния фронт и бивш съдържател на попфолк клуб БИАД, който бе определен за председател на Комисията по култура и медии в парламента.

Творците считат избора на Бинев за подигравка с тях и израз на изначално неразбиране на ролята на културата в България, писа ploshtadslaveikov.com.

В момента артистите се организират във фейсбук и утре вероятно ще изпратят официална позиция до председателя на Народното събрание Цецка Цачева, за да помолят учтиво Слави Бинев да бъде оттеглен от поста. До сряда интелектуалците очакват оставката на архонта. Ако това не стане – съпротивата се превръща в шумна и безсрочна. Започва в 14, 30 ч. на символично място в столицата – градинката пред „Кристал“.

За четвъртък е насрочено първото заседание на Комисията по култура и медии в парламента. Слави Бинев обяви, че на съвещанието ще даде отпор на своите критици.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.