Пропускане към основното съдържание

Футболна звезда с две голи проститутки (СНИМКА 18+)

Съотборникът на българския национал Станислав Манолев в Динамо (Москва) Александър Кокорин вече се утвърди като голям плейбой.
23-годишният нападател, освен че бележи често по футболните терени, се разписва и на други места. И то при положение, че е сгоден за чаровната Дария Валитова.

В Русия вече разкриха, че Кокорин си наема елитни компаньонки, за които плащал по 300 долара на час.

Новото е, че някои издания публикуваха любопитни снимки от партито, което съотборникът на Манолев си спретна с проститутките. Появиха се фотоси как звездата на Динамо (Москва) е награбил голите мацки в хотелска стая.


Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Скандален чат на новия военен министър

Какво пише във Фейсбук номинирания за нов военен министър - Христо Гаджев.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.