Пропускане към основното съдържание

Бойко, зарежи изнудвачите от Реформаторския блок!

Трагикомичното поведение на хората от Реформаторския блок започна да преминава всякакви граници. Въпреки огромните надежди на обществото за създаване на силно дясно правителство, политиците, повечето от които пряко свързани със злия гений Иван Костов, сякаш правят всичко на инат само и само това да не се случи.
Вулгарното изнудване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и палячовщината на лица като Радан Кънев отдалечават България от спасителния бряг. Явно възможността да се наредят на държавната трапеза изостря до крайна степен алчността на протежираните от Костов реформатори и те на моменти буквално обезумяват.

Пародийните вече действия на Раданчо Кънев, който се държи като пубертет от средно училище, започнаха да втръсват на хората. Затова може би вече назрява моментът големият победител от изборите на 5 октомври Бойко Борисов да удари по масата и да отхвърли изнудвачите от блока.

Вярно е, че само с 84 от 240 депутати е трудно да се управлява, но въпреки всичко Борисов трябва да сложи на масата самостоятелно правителство, пък който иска от останалите партии - да го подкрепи. Та нали всички уж са единодушни, че България няма нужда от нови избори и се нуждае час по-скоро от работещо правителство. Щом е така, най-логичното нещо е да бъде подкрепен Борисов, който се държи мъжки и опитва всякак да намери благоприятно решение за тежката криза в България.

В този ред на мисли не трябва да забравяме и представителите на деградиралата аутсайдерска партия БСП. Злополучната Мая Манолова, заради която половин България изпищя за неадекватния изборен кодекс, най-малко има право на мнение в тази ситуация. Майчето и нейните другари, които на следващи избори едва ли ще минат и десет процента, трябва да седнат смирено и да се опитат да си подредят "кочинката". 
Това се отнася и за една от най-злокобните фигури в редиците на БСП - Румен Гечев. Представяте ли си - човекът, който беше в основата на банковите фалити по Виденово време, сега дава акъл за ситуацията около КТБ. Ами това е все едно педофил да се бори срещу разпространението на детска порнография. Народът може и да забравя, но това, което се случи през злокобната 96-та още е в съзнанието ни.

Освен това, като какви се изказват хората от БСП за кризата в КТБ, която възникна именно заради некадърното им управление пред последните 18 месеца. А и ако се вярва на слуховете, техният бивш Бащица Сергей и оправната му жена Моника са скътали в тази банка доста милиони...

Наистина ситуацията е много тежка и на Бойко Борисов никак не му е лесно. Въпреки това, лидерът на ГЕРБ заслужава аплодисменти за мъжкото си поведение и декларираната готовност да поеме отговорност. Това трябва да бъде подкрепено от цялата общественост и медиите, защото на Борисов му е най-лесно да върне мандата и да отиде на нови избори, които пак ще спечели. Но е наясно, че при този сценарий рухващата ни държава съвсем ще стигне дъното. Затова нашият призив към него е: Бойко, зарежи изнудвачите от Реформаторския блок, за да спасиш България!

Йоанна Младенова, Livenews.bg

Коментари

  1. Наистина Бойко,направи го! Ако искаш да спечелиш следващите избори с по-вече депутати! Щото ако не го направиш на следващите избори ще "спечелите" със 50 - 60 депутата! Ако изобщо милееш за България!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.