loading...

сряда, 19 ноември 2014 г.

Огромно НЛО засечено над София

Огромна летяща чиния е навестила софийския квартал Кремиковци преди дни. НЛО-то, кръжащо над столицата, е било с размери около 600 метра. Това разкрива пред ФОРУМНЮЗ проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии на БАН.

Очевидец е станал местен жител, мъж на около 45-50 г. „Той е видял огромната чиния от порядъка на 500-600 метра. Човекът е с нормална психика, с нормално здраве и в нормално състояние”, обясни ученият. По думите му свидетелят е получил доста съществена загуба на време, докато чинията е била пред него.

Това е една от многото аномалии, които се случват у нас и заради които проф. Филипов и съмишленици ще сформират работна група по тяхното изследване. „Надявам се да получим одобрение от ръководството на Академията в създаването на работна група. Ние искаме да създадем обмяна на данни между различни държавни институти, защото това са неща, които засягат всички ни”, уточни специалистът с над 20-годишен опит в областта на астрофизиката и извънземния разум.

Ако тази тематика бъде официално призната в БАН, както се очаква да стане след първата по рода си у нас международна конференция за извънземен разум, учените ще могат официално да тръгнат по следите на НЛО, въоръжени с цялата налична техника.

„Имаме научния потенциал да докажем такива явления и аномалии, които се случват у нас”, убеден е проф. Филипов.

2 коментара :

  1. В интерес на истината аз миналото лято видях две пурообразни тела над град Попово с диаметър около 30 метра и дължина около 6-700 метра! тази година едно пак пурообразно но на много голяма височина и движещо се с много по голяма скорост от тази на свръхзвуков самолет! Имам сведения,че има такива и със земен произход! От доста години наблюдавам и следя за такива неща,та съм напълно убеден в съществуването им.

    ОтговорИзтриване
  2. И разбира се търся съмишленици с които да споделя информацията и наблюденията си по този въпрос! Защото това не може да се коментира с кого да е и как да е!

    ОтговорИзтриване