loading...

петък, 7 ноември 2014 г.

Министърка в секс скандал (СНИМКА)

Снимки на една от най-видните италиански министърки, която яде сладолед, предизвика скандал в Италия, след като списание намекна, че тя може би е добра в оралния секс.

Лъскавото светско списание "Ки", което публикува голи снимки на Кейт Мидълтън, показа кадри на министъра на държавната администрация Мариана Мадия, докато отдъхва с фунийка сладолед в ръка. Тя знае как да го прави със сладолед, е коментарът под тях.Списанието отбелязва, че Мадия, която седи на задната седалка на кола, шофирана от съпруга й, си позволила "приятна почивка".

Статията предизвика буря от протести в Италия. Мнозина коментатори осъдиха главния редактор на изданието Алфонсо Синьорини, че допринася за несериозното отношение към жените в политиката.

"Всеки е отговорен за това, което е и иска да прави. Аз съм отговорна за държавната администрация, Синьорини като главен редактор на "Ки" е отговорен за това, което публикува", беше сдържаният отговор на Мадия.

Кметът на Рим Игнасио Марино определи статията на "Ки" като "вулгарна и сексистка". Присъдата му беше повторена в социалните мрежи, където мнозина италиански мъже и жени публикуваха свои снимки, докато ядат сладолед с надпис: "И аз знам как да го правя" в подкрепа на министърката.

Няма коментари :

Публикуване на коментар