Пропускане към основното съдържание

Стига лицемерие, лъжи и задкулисие!

След искането за незабавна оставка на правителството и бързи избори сме свидетели на едномесечен евтин театър за съставяне на ново правителство. Очевидно е, че за някои вече не е нужна спешна промяна на бюджета и дори Плевнелиев бави топката. Това пише в декларация на Дискусионен клуб за социална и местна политика (ДКСМП).


Смята се, че гражданите са забравили апокалиптичните прогнози и заклинания – положението е страшно, трябва спешна актуализация на бюджета, спешни действия за европрограмите,  и т.н.

Вместо това видяхме, че оплютият бюджет 2014 не само още е в сила и се изпълнява, но и в него се намериха резерви за:

- увеличаване на средствата за Президентството за да може президентът да пътува повече и по-пълноценно в чужбина през „тежките” времена за България;

- увеличаване на средствата за Националната служба за охрана към президента и закупуване на нови доста класни и доста скъпи автомобили

- увеличаване на средствата за други служби и стуктури към президенството – НРС и т.н.

Никой вече не се притеснява за европроектите и в неизвестност стои парите от кои общински обекти в това число и в София ще се бъдат пренасочени към други „котараци”.

ДКСМП настоява да незабавно да бъдат преустановени цирковете и задкулисните пазарлъци и Плевнелиев да изпълни ангажиментите си по конституция да възложи мандата на ГЕРБ за съставяне на правителство. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.