Пропускане към основното съдържание

Бунт в редиците на ГЕРБ

За втори път 11 души бяха изключени от ГЕРБ – Ловеч, научи „Преса“, като това е станало на последното отчетно-изборно събрание на общинската структура на 14 ноември.

Има и решение на Изпълнителната комисия за чистката, което носи дата – 5 ноември. Същите членове на партията бяха изключени и в края на юни миналата година.

Тогава обаче те се жалваха на лидера Бойко Борисов, който привика местните ръководители на партията и здраво ги нахока. Сега активистите отново са уведомили с есемес Борисов и чакат среща с него. Сред изританите са мажоритарно избраният в 41-вото народно събрание депутат д-р Анатолий Йорданов, който е и бивш областен лидер на ГЕРБ, бивши общински съветници, учредители на партията.

pressadaily.bg

Коментари

  1. Да сте чували някъде в някоя европейска партия да изключват членовете си за това, че питат, искат информация и настояват за партийна прозрачност?? Надали...
    Обаче в младата българска партия ГЕРБ, с амбиции да развива гражданите по европейски тертип, се случват смехории и простотии, под „вещото” диригентство на дребнави и властолюбиви провинциални ръководители. Иде реч за двукратното „изключване” на 11-те учредители и активисти на ГЕРБ в Ловеч, прославило местната структура и най-вече нейната водачка Корнелия Маринова.
    Директорката на ГЕРБ слухти по сайтовете, но не дава официално изявление по случая с 11-те, а необичайното й мълчание говори, че има нещо гнило в бл. „Кокиче”.
    Кой би допуснал, че кошкоджами ти депутатка, демонстрираща високи претенции, толкова ниско ще падне, само-и-само да отмъсти на инакомислещите и да задоволи болното си Его!
    «Вражеската» медия побърза да съобщи за 11-те и за решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ от 05.11. 2014 (отпреди цели 2 седмици!):
    http://lovechpress.info/index.php?option=com_content&task=view&id=15201&Itemid=47

    а в Нашите медии – тишина, спокойствие и здрав сън!
    http://gerb-lovech.org/

    https://bg-bg.facebook.com/gerblovechoblast

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.