Пропускане към основното съдържание

Антибългарските действия, облечени в социални нормативи...

Някои хора казват, че България тръгнала да става гетото на Европа. Има два въпроса. Първият е Кой? превръща държавата ни в клоака и вторият е Как? През последните 25 години с добре засукани политики, действия, стъпки и влияние бяха създадени дискриминационни практики срещу мнозинството от българското население за сметка на малцинството.

Антибългарските действия, облечени в социални нормативи, принудиха мнозинството българи да носят на гърба си малцинствата, които не се образоват, не работят, не се интегрират по собствено желание, поради липса на еволюционно развитие, не допринасят с абсолютно нищо за просперитета на стопанството и икономиката на страната. Тази част от малцинствата освен, че съзнателно е оставена напълно невежа от тези, които прокламират вредната политика, живее на гърба на работещия българин, който изплаща чрез данъците си житейското им съществуване. 

Държа да отбележа, че са невежи и необразовани не поради липса на възможности да получат добро образование, което би могло да ги дискриминира. Изпадат от еволюционната стълбица със съгласието на политическите среди и контролните органи в България, защото Конституцията дава равни права на всеки един българин да получи начално образование, напълно задължително и безплатно. 

Въпросите са, защо тези малцинства не ходят на училище? Защо нарушават системно Конституцията? Кой санкционира нарушителите? Какви са наказанията? Защо държавата спи? Ако се възползваха от абсолютно толерантния член на Основния закон, щяха да имат поне някаква основа на натрупани знания в много области, включително и в културата. Причината да мрънкат и да реват, че не са интегрирани е именно заради личното им нежелание да бъдат нещо повече от това, което са, чрез съдействието на политическите практики. Тоест неведнъж съм правила това уточнение. Малцинствата живеят от данъците на работещия и беден българин и то в стандарт много по-висок от издържащия ги българин. 

Това е дискриминация на мнозинството! Не може да получаваш социални помощи, храна, ток, вода, здравно обслужване наготово и без да платиш стотинка за това под формата на данъци, както и без да си допринесъл поне с нещо малко за държавата си. Нищо. Кръгла нула. Множат се "самотни" майки с по 100 деца, които по примера на самотата на майка си, стават и те самотни и раждат по още 100 деца. През това време политиката в България не си дава сметка, че някой трябвя да отглежда хора без елементарни трудови навици, които се превръщат в готованковци. И на чий гръб се случва това? Със сигурност не на този на политическите партии. Държавата ощетява и дискриминира мнозинството от българите, за да угажда на невежи, мързеливи, необразовани, хитри и научени да живеят за сметка на някой друг хора. 

И именно тези отчайващо неграмотни хора под строй гласуват, толерирани от политически върхушки за "просперитета и цивилизационния скок" на една държава - икономика, бизнес, финанси, бъдеще. Аз отказвам да издържам с данъците си същества, които лично са се самоизключили от възможностите си за развитие. Имаме си и поговорка за това. Който не работи, не трябва да яде. Под безгрижни погледи на депутатите и антибългарската им политика малцинствата се роят и съвсем скоро по тяхна инициатива, плод на необразоваността им, може да предизвикат референдум, с който да обявим война на Русия и САЩ едновременно, именно поради факта, че сред тях има хора, които са ужасно прости. Темата е въпрос на национална сигурност и заплаха за световната сигурност. Невежите и неуките застрашават бъдещето на еволюцията.

Искам незабавно спиране на социалните помощи на малцинствата. Софийското равно поле ги чака да го обработват. Свидетели сме как училища се закриват, а някой трябва да ги напълни и да ги цивилизова. Отказвам от данъците си да отглеждам необразовани, без трудови навици и невежи хора, и да им плащам сметките, които сами правят всичко възможно да не се социализират!

Цвета Кирилова, председател на "Сдружение Азбукари"

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.