Пропускане към основното съдържание

Нов раздор в правителството

Областен управител на София ще искат от партията на Меглена Кунева. Засега реформаторите не издадоха кои са кандидатурите, които спрягат за регионалните постове. Общо пет областни управи искат от Блока. От ГЕРБ обаче били склонни да има отпуснат едва три, пише "Стандарт".

Регионите, за които ще се борят реформаторите, също не са уточнение окончателно. Сред най-желаните места са София, Бургас, Стара Загора. Различните партии в Блока оттам нататък обаче имат различни виждания. Сред останалите места, които се обсъждат, са Бургас, Пловдив, Видин и Сливен. Окончателните си искания реформаторите ще стиковат във вторник на група.

Областните управители не са единствените спорни постове, които останаха. Още четирима заместник-министри се очаква да бъдат назначени, казаха парламентаристи. Тази седмица ще се преговорят и председателските места за парламентарните комисии. От Блока искат пет комисии - на транспорта, регионалната, енергетиката, вътрешната и земеделието.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.