loading...

сряда, 12 ноември 2014 г.

Фейсбук брутално се гаври с Плевнелиев

Лъжата на президента Росен Плевнелиев, че на 10 ноември 1989-та година е бил на митинг с комунистите, продължава да бъде най-обсъжданата тема във Фейсбук.

Закачките с него продължават с пълна сила, след като тази сутрин той отказа да се извини за явната лъжа.

В истинска сензация е на път да се превърне колаж, на който президентът е изобразен как с чук в ръка руши Берлинската стена на 9 ноември 1989 г. Това е ден  преди „да се включи в антиправителственото движение в София“.

Във вторник на въпрос "Къде е бил на 10 ноември" Плевнелиев разказа за участието си на първия демократичен митинг, как е правил плакати и т.н. И видимо обърка датите. Първият демократичен митинг след падането от власт на Тодор Живков бе седмица по-късно.

Росен Плевнелиев е наследник на комунистическа фамилия от Благоевградско. За разлика от повечето българи, той не само че не е бил репресиран от комунистическия режим, но с пълни шепи е ползвал облагите на омразната му сега БКП.  Веднага след промените, благодарение на контактите на баща си Асен Плевнелиев, настоящият президент стартира строителен бизнес. Той е един от първите български предприемачи, които получават правото да набират работници за Германия.


bpost.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар