loading...

петък, 28 ноември 2014 г.

Президентът Росен Плевнелиев с таен план за свалянето на Борисов

Подривната организация "Протестна мрежа" се готви за скок в политиката, съобщи ПИК.
Скандалната протестърка Антоанета Цонева вече е подготвила документи и ще стартира след Нова година учредителна подписка за бъдещата й партия.

Целта е шпицкомандата предвождана от нея, Асен Генов, търговецът на презервативи Николай Стайков, Константин Павлов-Комитата, Ивайло Стоименов и други маргинални люде да се явят на местните избори и да заблудят част от наивниците, считащи "Протестна мрежа" за гражданска организация, че тя е по-добра алтернатива от традиционните партии.

Така "моралната полиция" ще разшири участието си не само в изпълнителната, но и в общинската власт.

Припомняме, че "Протестна мрежа" има свой човек в кабинета - министър Христо Иванов, няколко заместник-министри и безброй съветници в Министерския съвет.

Задкулисният сценарии се дирижира от президента Росен Плевнелиев, който разчита кандидатурата му за нов мандат да бъде издигната от Реформаторския блок и "Протестна мрежа", така че да заставят ГЕРБ също да го подкрепи за втори мандат.

Сценарият предвижда Цонева да бъде избрана за председател на бъдещата партия, а в един момент да бъде заменена от Плевнелиев.

Чрез "Протестната мрежа" Плевнелиев иска да изпълни мечтата си да стане партиен лидер.

Близките до него анализатори са го уверили, че новата партия може да е представител на новата десница и да му послужи като аргумент в битката за новия президентски мандат.

От сега е ясно, че проектът за новата партия е медийно обезпечен от изданията от кръга "Капитал".

*Заглавието е на редакцията

Няма коментари :

Публикуване на коментар