Пропускане към основното съдържание

България излиза на протест срещу ГЕРБ

Мъртво родената четворна коалиция е на път да се сблъска със сериозни протести. Недъгавото недоносче създадено от напъните на Бойко Методиев Борисов, събира голямо обществено недоволство. Все повече хора в интернет пространството заявяват, че скоро ще вдигнат на масов протест.

Хората недоволства, че политици, които до скоро са наричали Борисов - мутра, мафиот, то сега са гласували той да стане министър-председател. за справка могат да се видят изказванията на хората на Бюрека. Патриотичния фронт, също се врътна по незнайни все още политически договорки и махленски пазарлъци.

За АБВ дълго се говореше, че е патерица на ГЕРБ, а сега това е просто доказано.

Реформаторите, които и себе си не могат да реформират се напъват единствено да си вдигнат цената пред Борисов.

Да, събраха се, но не трябва да забравят, че голямата част от българския народ не гласува на последните избори, защото е против именно събралите се заедно партии.

Коментари

  1. Тодор Георгиев14 ноември 2014 г. в 15:07

    КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ.КАТО СТЕ МНОГО ЕРБАП ОТИДЕТЕ И ВИЕ НАПРАВЕТЕ РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО.СТИГА ВКАРВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ПОСТОЯННО НА ДЪНОТО .ВЕЧЕ ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ МОТОТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА "

    ОтговорИзтриване
  2. ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!!
    ДОЛУ МАФИЯТА ГЕРБ И ПРЕСТЪПНИКА РАЗБОЙКО БОРИСОВ!!!
    НЕ НА ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

    ОтговорИзтриване
  3. С такова правителство само това може да стане

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.