loading...

събота, 15 ноември 2014 г.

Варненка с най-хубавите естествени гърди (СНИМКИ 18+)

Варненка с 86 см обиколка е притежателката на най-хубавите женски гърди за 2014 г. 21-годишната Виктория Димитрова спечели от раз титлата „Мис Естествен бюст“.
 Първоначално Вики омая публиката и журито само с естествените си цици, тъй като всички кандидатки дефилираха с маски на лицата, съобщава „Телеграф“. След като я окичиха с лентата на победителката, варненката спечели още повече овации и с красивото си лице.

Виктория е бивш модел, учила е компютърни технологии в „Ангел Кънчев“ в Русе, а сега живее в Студентски град. В момента няма приятел и мечтае да се влюби.

В един от туровете, в които дефилираха, красавиците споделяха хобитата и мечтите си. 23-годишната Румяна Василева шашна присъстващите като заяви, че хобито й е да цепи дърва, а мечтата – да намери принца на белия кон.

21-годишната Никол Георгиеви пък мечтае да си сложи силикон, а колежката й Соня Харизанова – да стане адвокат. 18-годишната Дениса Асенова от Перник мечтае да стане известен еротичен модел, а 25-годишната Паулина Борисова – да отиде в Дубай.

Няма коментари :

Публикуване на коментар