Пропускане към основното съдържание

Скандални снимки на депутатката Баракова!

Депутатката от ББЦ Анна Баракова в ежедневието си изглежда така, че по-скоро обществото би отсъдило, че е чалга певица, изостанала с модата, отколкото представител в парламента.

Ани е любителка на обувките на ток в крещящи цветове и по възможност с панделки. Обича и тричетвъртите панталонки, които бяха тенденция, преминала безвъзвратно.

Друго шоково стилистично решение на депутатката е жълтата плажна рокля, която е с няколко номера по-малка, съчетана с розов сутиен.

На първо място се предполага, че бельото трябва да е под дрехите, а не да „изплува“ от тях, пише в. „168 часа“.

Според критиците Баракова има „подчетано провинциално виждане за мода“. Обем в косите, направен с преса за вафли. И това е демоде, но в комбинация с перхидролено русия цвят – втрещява.

Тази година на мода е естественият вид. Семпли цветове както за косата, така и за нюансите, които се нанасят върху клепачите на очите.

Анна обаче използва крещящи цветове сенки и то в ежедневието си с перлени оттенъци, които бяха модерни миналия век. Дори и да се прости това модно прегрешение, поне да бяха съчетани със стилен тоалет и ток, а не с маратонки от битака.

Грях е и съчетанието на вечерни бижута с дънки и спортни тениски.

Анна Баракова със сигурност не се стреми да изглежда съвременно и държи визията й да е клоунска. Критиците се надяват, че депутатската й заплата ще се отрази положително на външния й вид. Надяваме се, че ще се посъветва в бъдеще със специалисти как точно трябва да изглежда човек, който смята да се застои в парламента.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.