loading...

неделя, 26 октомври 2014 г.

Скандални снимки на депутатката Баракова!

Депутатката от ББЦ Анна Баракова в ежедневието си изглежда така, че по-скоро обществото би отсъдило, че е чалга певица, изостанала с модата, отколкото представител в парламента.

Ани е любителка на обувките на ток в крещящи цветове и по възможност с панделки. Обича и тричетвъртите панталонки, които бяха тенденция, преминала безвъзвратно.

Друго шоково стилистично решение на депутатката е жълтата плажна рокля, която е с няколко номера по-малка, съчетана с розов сутиен.

На първо място се предполага, че бельото трябва да е под дрехите, а не да „изплува“ от тях, пише в. „168 часа“.

Според критиците Баракова има „подчетано провинциално виждане за мода“. Обем в косите, направен с преса за вафли. И това е демоде, но в комбинация с перхидролено русия цвят – втрещява.

Тази година на мода е естественият вид. Семпли цветове както за косата, така и за нюансите, които се нанасят върху клепачите на очите.

Анна обаче използва крещящи цветове сенки и то в ежедневието си с перлени оттенъци, които бяха модерни миналия век. Дори и да се прости това модно прегрешение, поне да бяха съчетани със стилен тоалет и ток, а не с маратонки от битака.

Грях е и съчетанието на вечерни бижута с дънки и спортни тениски.

Анна Баракова със сигурност не се стреми да изглежда съвременно и държи визията й да е клоунска. Критиците се надяват, че депутатската й заплата ще се отрази положително на външния й вид. Надяваме се, че ще се посъветва в бъдеще със специалисти как точно трябва да изглежда човек, който смята да се застои в парламента.

Няма коментари :

Публикуване на коментар