loading...

петък, 24 октомври 2014 г.

„Опипаната интимно" студентка даде заден ход за полиграфа

След като стана ясно, че полицайката Нели Върбанова е проговорила и е отрекла обвиненията на Борислава Латинова, че я е опипала неприлично по време на обиск, студентката даде заден за ходенето си на полиграф.„Мен никой не ме е викал да я разпозная тази полицайка. Какъв полиграф без разпознаване дали е тя”, твърди Борислава, цитирана от „Клуб Z”.

После момичето определи казаното от служителката като „Абсурдно” и даде телефона на баща си Христо Латинов, защото адвокатите са я посъветвали да не разговаря с журналисти. Той обаче обясни, че е шофирал по време на излъчването на Нова тв и не е гледал изявлението на Върбанова. Латинов изрази остро съмнение къде е правено изследването с полиграф на полицайката:

"Къде?! Пред кого?! Ако е в Института на МВР, няма да му повярвам"

Оказа се също, че психиатърът и адвокатът, които съветват фамилията, са казали, че Борислава е на медикаменти и в момента не е удачно да минава тест на полиграф.

„Има и психиатрична експертиза, която съм приложил в прокуратурата, мотивира се бащата. - Но тя е в състояние, което не е реално – затова ни съветват да не минава на детектор на лъжата. Така я посъветваха и тогава на такова мнение сме и ние.“
На въпроса с какво се лекува дъщеря му, Латинов повтори: „Здравословното й състояние не позволява да минава на полиграфа”.
Хапчетата, които Борислава пиела били „много силни“ и със „зелена рецепта“.

„Това е стрес – той дори може да се задълбочи. Посъветвали са ни дори да не ходи никъде сама – не само на полиграф, а където и да било”, потрети бащата.

Той допълни, че е ядосан, че СДВР обещали до петък да му издадат бележка, че дъщеря му не е регистрирана за криминални прояви, но в 16,45 ч на последния работен ден от седмицата това не се случило. Казали им да отидат в дирекция „Информация” на МВР.

Няма коментари :

Публикуване на коментар