Пропускане към основното съдържание

„Опипаната интимно" студентка даде заден ход за полиграфа

След като стана ясно, че полицайката Нели Върбанова е проговорила и е отрекла обвиненията на Борислава Латинова, че я е опипала неприлично по време на обиск, студентката даде заден за ходенето си на полиграф.„Мен никой не ме е викал да я разпозная тази полицайка. Какъв полиграф без разпознаване дали е тя”, твърди Борислава, цитирана от „Клуб Z”.

После момичето определи казаното от служителката като „Абсурдно” и даде телефона на баща си Христо Латинов, защото адвокатите са я посъветвали да не разговаря с журналисти. Той обаче обясни, че е шофирал по време на излъчването на Нова тв и не е гледал изявлението на Върбанова. Латинов изрази остро съмнение къде е правено изследването с полиграф на полицайката:

"Къде?! Пред кого?! Ако е в Института на МВР, няма да му повярвам"

Оказа се също, че психиатърът и адвокатът, които съветват фамилията, са казали, че Борислава е на медикаменти и в момента не е удачно да минава тест на полиграф.

„Има и психиатрична експертиза, която съм приложил в прокуратурата, мотивира се бащата. - Но тя е в състояние, което не е реално – затова ни съветват да не минава на детектор на лъжата. Така я посъветваха и тогава на такова мнение сме и ние.“
На въпроса с какво се лекува дъщеря му, Латинов повтори: „Здравословното й състояние не позволява да минава на полиграфа”.
Хапчетата, които Борислава пиела били „много силни“ и със „зелена рецепта“.

„Това е стрес – той дори може да се задълбочи. Посъветвали са ни дори да не ходи никъде сама – не само на полиграф, а където и да било”, потрети бащата.

Той допълни, че е ядосан, че СДВР обещали до петък да му издадат бележка, че дъщеря му не е регистрирана за криминални прояви, но в 16,45 ч на последния работен ден от седмицата това не се случило. Казали им да отидат в дирекция „Информация” на МВР.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.