loading...

неделя, 26 октомври 2014 г.

Що за човек е Борислава? Скандални снимки от Фейсбук

Личността на Борислава Латинова буди все по-голям интерес. Тя се прочу с изказването си, че е станала жертва на „опипване“ и „изнасилване“ от страна на полицейска служителка по време на рутинна проверка на столичен булевард.
Читатели повдигат въпроса около личността на г-ца Латинова. Те изразили мнение, че самата Борислава изглежда доста разкрепостена като натура, показвайки снимки от Фейсбук. В последните дни случаят е един от най-коментираните в медиите, като коментарите са най-разнопосочни.

 Изказа се и служителката на реда, която от МВР посочиха като служителя, комуникирал с Латинова във въпросната нощ. Тя отрече да е „опипвала“ или „изнасилвала с пръст“ младата Борислава.
Фотосите са качени в социалната мрежа от името на известния столичен клуб Козмо клуб, в който работи и самата Латинова. На снимките студентката е запечатана в интимни ситуации с други момичета. От профила й личи още, че тя е записана като Borislava Molly Latinova. По думите на наши читатели, думичката „Molly“ е нарицателна за популярно сред младежите наркотично вещество.
В действителност Моли (Molly) е жаргонно понятие, отнасящо се до синтетичния наркотик Екстази и неговите деривати.
Това обаче вероятно е градска легенда и само Борислава си знае какво значение влага в думичката Molly.


На една от снимките момичето е показана с оскъдно облекло посред зимата, което предизвиква коментари в Интернет, че тя и преди се е показвала разголена в открити пространства.

Няма коментари :

Публикуване на коментар