loading...

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

ПАДЕНИЕ: Наши деветокласници снимат порно по класни стаи и градинки


Ученици си заснеха порноклип и се изфукаха с него в нета. Главните герои от видеото, качено в български секс сайт, са непълнолетни момче и момиче, а около тях 4-5 техни приятели ги снимат с телефоните си.

Младежите правят това на пейка посред бял ден, без да се притесняват от хората, които минават покрай тях. Момичето позира с удоволствие на „оператора” и въпреки крехката си възраст показва разностранни умения. Живуща в съседния блок дори идва, за да им направи забележка, но дори това не спира палавите младежи, съобщава trafficnews.bg.

Авторът на клипа дори нарича себе си „горд оператор на порноклип” и без притеснение коментира сцените на пейката. По някое време самият той иска цигара, бира и да се включи в порно сюжета. От клипа става ясно, че момичето е 9-ти клас, а момчето 11-ти.

В същия сайт има още десетки клипове, в които участници са ученици от български училища. В едно от видеата момиче прави френска любов на свой съученик в класната стая, докато преподавателят пише на дъската.

В същото време нейна съученичка доставя с ръка удоволствие на момчето, с което стои на един чин.

„БГ ученичка се чу.а яко”, „Написа ли си домашната?”, „Ученичка лапа….” и прочее заглавия и видеа имат стотици почитатели в нета. В общите условия на сайта е записано, че потребителите трябва да имат навършени 18 години, но това условия явно не важи за героите от клиповете.

Няма коментари :

Публикуване на коментар