loading...

четвъртък, 16 октомври 2014 г.

ШОК! Любовницата на Божо Лукарски поема ключова държавна агенция! Близнашки благослови влизането на Ива във властта!

Интимната приятелка на лидера на СДС Божидар Лукарски влиза във властта. Ива Йорданова, съветничка в политическия кабинет на вицепремиера Илияна Цанова, поема ръководството на Държавната агенция за българите в чужбина на мястото на Йордан Янев, съобщи "Труд".
Заповедта за назначаването й вече е подписана от премиера Георги Близнашки и влиза в сила утре, когато изтича болничният лист на Янев и той ще бъде официално отстранен.

Йорданова ще е зам.-председател на агенцията, какъвто бе и Йордан Янев. От година ведомството няма титуляр. "Ще оставим на новото правителство решението кого да назначи за титуляр на поста", коментира пред "Труд" източник от Министерския съвет. Очаква се по-късно през деня новината да бъде съобщена с прессъобщение на правителствената пресслужба.

Брюнетката ще съдейства на прокуратурата и на инспектората на МС да извършат проверките на работата на ДАБЧ - това бил мотивът на премиера Близнашки да я назначи на поста. Тя е завършила "Международен бизнес" в колежа "Бъркли" в САЩ. Магистър е и от Военната академия в София. Беше председател на Контролния съвет на Движение България на гражданите. Като съветник на Цанова наблюдаваше работата на ДАБЧ. По времето на служебния кабинет успя да създаде мрежа от фейсбук групи със сънародниците ни в чужбина.

PIK.bg

Няма коментари :

Публикуване на коментар