Пропускане към основното съдържание

ШОК! Любовницата на Божо Лукарски поема ключова държавна агенция! Близнашки благослови влизането на Ива във властта!

Интимната приятелка на лидера на СДС Божидар Лукарски влиза във властта. Ива Йорданова, съветничка в политическия кабинет на вицепремиера Илияна Цанова, поема ръководството на Държавната агенция за българите в чужбина на мястото на Йордан Янев, съобщи "Труд".
Заповедта за назначаването й вече е подписана от премиера Георги Близнашки и влиза в сила утре, когато изтича болничният лист на Янев и той ще бъде официално отстранен.

Йорданова ще е зам.-председател на агенцията, какъвто бе и Йордан Янев. От година ведомството няма титуляр. "Ще оставим на новото правителство решението кого да назначи за титуляр на поста", коментира пред "Труд" източник от Министерския съвет. Очаква се по-късно през деня новината да бъде съобщена с прессъобщение на правителствената пресслужба.

Брюнетката ще съдейства на прокуратурата и на инспектората на МС да извършат проверките на работата на ДАБЧ - това бил мотивът на премиера Близнашки да я назначи на поста. Тя е завършила "Международен бизнес" в колежа "Бъркли" в САЩ. Магистър е и от Военната академия в София. Беше председател на Контролния съвет на Движение България на гражданите. Като съветник на Цанова наблюдаваше работата на ДАБЧ. По времето на служебния кабинет успя да създаде мрежа от фейсбук групи със сънародниците ни в чужбина.

PIK.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.