loading...

петък, 24 октомври 2014 г.

„Изнасилената“ Борислава се оказа патологична лъжкиня!

Студентката Борислава Латинова, която преди дни предизвика грандиозен обществен скандал с твърдението, че едва ли не е била изнасилена от служителка на Четвърто РПУ в София при проверка на ченгетата на „съмнителен" автомобил, се оказа патологична лъжкиня.

Колеги на набедената от студентката за сексуален тормоз служителка на Четвърто РПУ вече разкриха пред „Всеки ден", че натопената полицайка ще заведе частен съдебен иск за клевета срещу Борислава. Освен това 21-годишната студентка е заплашена и от съдебно преследване за лъжесвидетелстване и набеждаване в престъпление.

„Борислава Латинова се оказа патологична лъжкиня. Тя оповести, че полицейската служителка я е съблякла чисто гола на улицата за да я обискира, и че случайни хора са й се подигравали и я снимали с мобилните си телефони. Даже ги призова да се свържат с нея и да предоставят на медиите снимките, за да се установи, че наистина е била съблечена гола. До този момент обаче никой не е предоставил подобни снимки. Освен това Борислава излъга, че някой се бил свързал с нея чрез фейсбук, за да я изнудва. Написал й, че има снимките и ще й ги даде, ако му плати, а след това изтрил профила си. Сега обаче това момиче отказва да даде компютъра и мобилния си телефон, за да издирим откъде е получила съобщение по фейсбук - така сме накърнявали правото й на лична кореспонденция. Лесно е да се досетите, че това е само една от многото опашати лъжи, изфабрикувани от момичето и нейния баща Христо Латинов", коментира пред „Всеки ден" психолог от Института към МВР.

Съученици на Борислава разказаха и други интересни детайли от живота на скандалната студентка. Според думите им тя редовно злоупотребявала с халюциногенни гъби и с кокаин, поради което имала навика да си измисля истории, за да привлича внимание. „Преди време тя излъга дори че ще се жени. В момент на странно опиянение се обади на десетки приятелки, за да ги покани на сватба. Впоследствие се оправда, че си измислила венчавката, за да е по-интересно за хората", разкриват познати на Борислава Латинова.

В последните дни студентката обиколи няколко телевизионни студия, придружена от баща си Христо и от младеж, който представяше за свое гадже - Мартин. Оказа се обаче, че младежът не е интимен спътник на Борислава, а най-добрият приятел на истинското й гадже, който се казва Георги Халачев. Въпросният също пътувал в съмнителния автомобил, спрян за проверка от полицаите, които впоследствие обискирали четиримата пътници.

„Борислава и баща й умишлено заблудиха хората кое е гаджето на студентката, за да не лъсне истината. А тя е, че приятелят на Борислава - Георги Халачев, е криминално проявен и е лежал в затвор в Италия за наркотици. Те избраха да покажат пред медиите другото момче - Мартин, което има професия и не е осъждан за криминални престъпления", категорични са запознати с биографията на скандалната студентка.

Същевременно уличената в лъжа и набеждаване Борислава Латинова изстреля пореден залп към МВР, упорито поддържайки версията си, че действително е била обект на сексуален тормоз от служителка на МВР. Във фейсбук профила си Борислава се нахвърли с грозни думи и ругателства срещу криминалния психолог №1 в България Тодор Тодоров, който се прочу с това, че преди 3 години успя да убеди въоръжения до зъби банков похитител от Сливен Стефан Стефанов да се предаде и да освободи държаните 15 човека за заложници във финансовата институция.

„Този Тодор Тодоров, определен или набеден За „Криминален психолог", си е абсолютно чистопробно ченге на ченгесарницата и на мафията, а не психолог. Първо, целта му да набута момичето в ситуация на „детекторен анализ" за „установяване на истината", категорично е чистопробен ченгесарски подход и несъмнено е оперативна поръчка на шефовете от ченгесарницата и от мафията - тази „машинария" категорично не е средство или начин „за установяване на истината", и това е мнението на всички цивилизовани правни системи. Второ, момичето май никъде не е казвало, че са правени снимки, а е казвало, че са му се обаждали, за да го изнудват с направени снимки. И нищо не пречи това обаждане да е дошло именно от ченгесарницата, за да се създаде ситуацията, на която ПИКЛЬОТО „криминален психолог" се позовава", разсъждава във фейсбук профила си обявилата се за жертва на полицейски сексуален тормоз Борислава Латинова.

„Това момиче и нейният баща смазаха психически служителка на МВР, а сега, когато се установи, че лъжат, се опитват да се измъкнат „ни лук яли, ни лук мирисали", възмутени са от скандалната случка полицаи от Четвърто РПУ.

Няма коментари :

Публикуване на коментар