loading...

неделя, 19 октомври 2014 г.

Докъде може да падне един депутат? (ВИДЕО)

Водещата на „Събуди се“ по Нова се изгаври с депутатката Анна Баракова. След като в сутрешния блок бе излъчена рубриката „Карай направо“ на Диана Найденова с новата депутатка, която се отцепи от „България без цензура“, водещата, вече в студиото заяви: „Каквото и да кажа в момента, то е обречено да звучи умно“.

Подигравката ѝ дойде след серията от гафове в гостуването на Баракова в буса на Диана Найденова.

„Те искат да ме дискриминират“, каза Баракова например по адрес на съпартийците си от ББЦ. След като Найденова я попита какво има предвид, учителката от Пловдив експертно обясни: „да ме изложат, разбираш ли“. Искаш да кажеш – да те дискредитират, поправи я журналистката.

На влизане в София Найденова коментира, че много обича столицата. Баракова пък се ухили и призна, че най-много в града ѝ харесват многото магазини. Попитана за добрите страни на това да си депутат, тя отговори: „Визията, самочувствието“.

И перхидролената коса на Анна Баракова бе тема на разговор. Тя показа своя снимка от студентските си години, на която е била с черна коса и пространно разказа как е решила да стане руса.

Ама дай нещо по-делово, виж се такава руса, пепелява, посъветва я Найденова.

Вече в София пък Баракова отказа категорично да отидат в парламента. Пред него обаче журналистката я попита дали знае кой е паметникът отпред (на Цар Освободител, б.р.).

А, не знам, аз не съм оттук, призна си простодушно учителката.

1 коментар :

  1. Те хората са го казали: "Умен даскал и зелен кон няма" Е всяко правило си има изключения!

    ОтговорИзтриване