Пропускане към основното съдържание

Новият кмет на Перник взриви града с първото си изказване

Новият кмет на Перник Иван Иванов взриви града с първото си публично изказване, след като бе избран от общинските съветници за служебен кмет, съобщи zaPernik.com. "В този момент общинските съветници определихте политиката на Община Перник. Тази политика от днес нататък ще бъде дясна и дясно - центристка", каза Иван Иванов, минута след като бе избран за кмет на Перник.

Обикновено в такива моменти кмета казва как ще работи за всички граждани на Перник и в интерес на благото на града и изказването взриви залата на Общинския съвет.

Първи подскочи председателя на Общинския съвет в Перник Милан Миланов, който толкова много се подразни на думите на кмета Иван Иванов, че няколко пъти направи забележка, че се надява новия кмет да работи за всички перничани.

Залата на Общинския съвет също избухна срещу първото изказване на кмета Иван Иванов. "Политиката е в Общинския съвет - там има дясно, ляво и център. В кметския кабинет има работа. За да се направи една улица има един начин - не е нито ляв, нито десен", изригнаха кметове, станали свидетели на гафа.

На Стойчо Василев от партия ЛИДЕР също тази фраза влезе в главата му, но той се опита да се впише в новото управление на Перник: "Ние също сме дясноцентристи и ще се намерим в това управление", каза Василев.

Кметът на село Ярджиловци напусна залата бесен. "Ебал ли съм ви и центристите и десните. Всички бяхте леви", избухна Григор Христов.

Коментари

  1. Не си губете времето с деформаторите те са идиоти - "нищожества с претенции"!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Станала е ГРЕШКА! Този коментар се отнася за ГЕРБ и реформаторите!

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.